1674036012019

Podcast hos Dansk IT

Lyt med til Dansk ITs podcast, som OpenDenmark besøgte i starten af januar...

I begyndelsen af januar 2023 deltog vi i Dansk ITs podcast Tech og strategi i øjenhøjde. Det blev en hyggelig snak om alt fra hensyn til blinde og svagtseende til strategier om at tilgå åbne muligheder med fokus på både open source, åbne data og viden under åbne licenser.

Du kan lytte til episoden herunder eller du kan abonnere på podcasten her.

Vil du mere?

Hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at blive medlem af OpenDenmark på baggrund af podcasten, kan du fx gøre følgende:

Brug OpenDenmark og bestil et oplæg eller en workshop omkring strategisk implementering af åbne ressourcer, målrettet jeres virksomhed.

Tilmeld jeres virksomhed og støt vores forenings aktiviteter. Som virksomhed kan I vælge forskellige måder at støtte OpenDenmark. Omvendt kan I som medlem også forvente at vi gerne giver noget igen. Nyheder, tips, gennemsyn af jeres hjemmesider, en vurdering af hvordan jeres kommunikationsprofil kan styrkes over imod en mere åben position, der fx kan gavne jeres omtaler og profil.

Bliv personligt medlem. For 300,- om året kan du blive personligt medlem. Deltage i medlemsmøder og generalforsamling. Få nyhedsbreve. Deltage i udviklingen af OpenDenmark.

Interesseret? Kontakt formand Peter Leth eller et af vores øvrige bestyrelsesmedlemmer for en snak.

Henvisninger

Billede til dette blogindlæg. Chef for kommunikation og viden hos Dansk IT, Kim Stensdal og formand for OpenDenmark, Peter Leth. Foto: cc-by Dansk IT.

DEL INDLÆGET